Vragen?

0315 - 323 107

E-mail

info@jansenterborg.nl

Over Ons

In 1880 is Jansen Terborg  opgericht, meer dan honderd jaar zijn vier generaties actief binnen het bedrijf (geweest). Tot 1995 is het bedrijf gevoerd onder de naam L.G.M. Jansen & Zn. Waarna de laatste generatie bij de bedrijfsovername de naam heeft gewijzigd in de huidige naam.

In de jaren ´20 en ´30 werd samengewerkt met Timmerbedrijf Baakman en zijn onder andere de R.K. kerken te Varsselder en Etten gebouwd evenals de St. Jorisschool in Terborg.

Tot de jaren ’70 van de vorige eeuw was Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV vooral gericht op metselwerk. Weliswaar was Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV in veel gevallen de hoofdaannemer maar werd er veel met andere (timmer)bedrijven samengewerkt.

Midden jaren ´70 is Timmerbedrijf Ch. Reussink overgenomen waarna ook het timmerwerk in eigen beheer werd uitgevoerd.

In 1995 nam Fred Jansen het bedrijf van zijn vader over waarbij er nog korte tijd is samengewerkt met een compagnon. In deze tijd heeft onder andere de renovatie van de gasthuis woningen aan het St. Jorisstraat en brandspuithuisje (huidige VVV) in Terborg plaats gevonden.

In 2008 wordt het bedrijf over genomen door buitenstaanders en samengevoegd met een aantal andere bedrijven. Zo ontstond er Jansen installatie, Jansen Bouw, Jansen Keukens en Jansen Badkamers. 

In januari 2021 gingen de bedrijven failliet door een samenloop van omstandigheden. 

De kans voor Luc Jansen om begin 2021 Bouwbedrijf Jansen Terborg weer terug in de familie te krijgen en te doen waar we goed in zijn! Bouwen, verbouwen en renoveren.

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?