Vragen?

0315 - 323 107

E-mail

info@jansenterborg.nl

Diensten

Onze Diensten

Verbouw

Uw woning voldoet niet meer aan uw eisen. Jansen Terboeg verbouwt in de breedste zin van het woord.

Aanbouw/uitbouw

Droomt u al jaren van een grotere woning maar voelt u zich thuis op de plaats waar u nu woont? Dan is een aanbouw van uw woning wellicht een geschikte oplossing.

Onderhoud

Goed onderhoud is van wezenlijk belang om het comfort en de waarde van uw woning op peil te houden. Wij staan paraat als er onderhoud verricht moet worden.

Restauratie

Een restauratie van historische panden vraagt veel vakmanschap. Bij bouwbedrijf Jansen Terborg hebben wij de vakkennis en het personeel in huis, waardoor uw restauratie bij ons in goede handen is.

Vastgoedonderhoud

Bent u naar iemand opzoek die een lekkend dak hersteld of een onderhoudsplan opsteld? Jansen Terborg kan u van dienst zijn.

Nieuwbouw

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouwwoning heeft u aan Jansen Terborg een goede bouwpartner. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar wens van de klant.

 

Staat u dienst er niet tussen of zo u graag advies willen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar en willen u graag verder helpen!

Zo werken wij

Kennismaking

Bij een eerste kennismaking bespreken wij u wensen zodat we een duidelijk beeld hebben.

Offerte en Planning

U ontvangt een duidelijke offerte en een planning.

Starten

Na goedkeuring van de offerte starten wij met het project.

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?